CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Isnin, 4 April 2011

Saya nak join bloglist lulu-pages oleh Lulu Caldina





Jom sama2 kita meriahkan blog Cik Lulu yang chomell ini...sila CLICK di sini atau tekan banner di atas utk join ye..Cepat..Cepat..dah nak tutup nih...hari ni kol 12tghari dah TUTUP ye. hehehe ni la GA yang paling cepat tarikh tutpnye yg penah I join.

Walaupon saya ni pendatang baru dalam dunia BeloG neh..tapi saya percaya kalu rajin MENCARI dan MENFOLLOW, kita akan dapat kumpul kawan2 dunia maya ini. Tengok Cik Lulu ni rajin buat Entry pasal berita2 terkini & rajin buat GA jugak (ini juga strategy yg baik), sampaikan Follower dia pon dh lebih 1000 orang..owhhhh. Okey la Cik Lulu ye, saya pun nak join bloglist lulu-pages jugak.

P/s : tengah mencari idea utk buat GA jugak nih...coming soon!

3 cOretaN saYang kawan2:

Benjy berkata...Reply To This Comment

Aku suka follow orang terutama awek cun dan seksi ... kekekek tetapi aku takut di follow oleh mereka ... kekekeke .... (dulu aku selalu follow member aku gi mancing kat .... secret ..)

Lulu caldina berkata...Reply To This Comment

blog ni dah masuk bloglist lulu-pages..yeah

aLeesYa's Mummy berkata...Reply To This Comment

Tq cik Lulu