CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Khamis, 7 April 2011

'sumimie-kawai baby collection opening blog giveaway'


Sila click DISINI atau click banner utk Join!!

Syarat2 senang jerrrrr..
1. Buat satu entry bertajuk 'sumimie-kawai baby collection opening blog giveaway'

2. Tampal @ lekatkan banner seperti di atas di entry dan sidebar dan link ke entry ini


4. submit link entry anda pada entry ini ...

Itu ajer... senang kan ... tempoh giveaway ni adalah dari hari ini 06/04/2011 hingga, 05/05/2011

Jom kita sama2 meriahkan blog bisness Sumimie-Kawai baby collection ni...

p/s : korang...mummy dah terjah blog http://sumimie-kawaibabycollection.blogspot.com/ tu dan ada yang dah mulai melekat dihati..hehehe nanti la nak kena tanya tuan punye belogg tu ada jual retail x..kalu jual borong x dapatlah mummy beli..banyak sgt!!!

1 cOretaN saYang kawan2:

mama shifa berkata...Reply To This Comment

terima kasih sudi join

sy tag mummy join GA
http://mamakawai.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html