CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Isnin, 13 Jun 2011

Rindu kat kwn2 Blogger sume...

Salam sayang rindu kat kawan2 blogger sume...
I'm back!!
4 hari x berblogging terasa cam setahun lamanya..rindu gilerrr!!
TQ pada kwn2 yg sudi inform mummy pasal contest yg mana ada nama mummy sbg pemenangnya.

Okey..aleesya's mummy 1st GA pon dah TAMAT kan.
Insyaallah hari ni mummy akan wat final list & meluangkan masa utk review sume komen kwn2.
Hadiah GA dh ada kat tangan...x la lumayan hadiahnya.
sekadar sedikit cenderahati kenangan dari mummy utk kawan2 blogger yg bertuah itu.
Insyaallah ada GA baru akan menyusul nanti...sila join lagi ye!!

Nanti next entry mummy akan citer pasal cuti2 4 hari lepas tu ye..
dahhhhhhh..mmmuahhh utk sume kwn blogger.

 

2 cOretaN saYang kawan2:

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

happy berbw yer :)

umiliza989 berkata...Reply To This Comment

xsabar nak tunggu result kuar