CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Selasa, 14 Jun 2011

Keputusan aleesya's mummy 1st GA

Salam selasa semua..sihat ke?
Mummy sihat, aleesya je demam2 sket, maybe sbb first teeth dia nk kuar kot..
mummy dh pon review semua comments dr kawan2 yg join GA mummy.
dan ada jugak yg x ikut syarat...mummy mintak suh komen tp dia komen sepatah pun.
xpe la orang x sudi nk wat camana kan...
setelah disenaraikan terdapat 48 peserta yang telah join GA mummy ni.
Mummy suka sangat coz kawan2 bnyak bagi pandangan yang boleh membantu mummy utk upgrade blog nih..insyaallah sedikit demi sedikit mummy akakn upgrade ye..komen korang tu telah pun mummy print out utk wat checklist ape yg patut di ubah...tapi kalu kawan2 perasan ada gak yg dh berubah skang ni.
banyak widget yg mummy dh remove & alihkan kedudukan.
yg lain2 tu kena amik masa la..bila senang nanti br buat.
keputusan GA???

aleesya akan jadi juri dan tukang cabut undi nanti.
so kena tunggu dia dh sihat sket la baru cabut undi...sila sabar ye.
Insyaallah dalam masa terdekat ni mummy akan announce.

dahhhhhh..jom layan gambar aleesya jap..:-)






6 cOretaN saYang kawan2:

aanie berkata...Reply To This Comment

ok..good luck utk semua..

IntaNBerliaN berkata...Reply To This Comment

kesiannya aleesya.. takpa.. bg sihat dulu yer... :-)

tag : http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-lana.html

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

get well soon yer :)

tiefazatie berkata...Reply To This Comment

moga cpt sembuh aleesya..=)

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

tetap nk kater allesya comel :)

nEa FleriDa / nIL berkata...Reply To This Comment

moga aleesya cpt smbuh :)