CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Jumaat, 6 Mei 2011

Tahniah adikku...

Sekalung tahniah untuk adikku Nur Hasnira..
baru je semak result kemasukan IPTA, alhamdulillah dapat tawaran Asasi UITM.
Asasi untuk bidang Kejuruteraan...walaupun x dapat medic seperti yang dia nak tapi kira bersyukur jugak la.
Actually kejuruteraan ni minat kedua dia selain medic...tapi x tau la kalau boleh tukar kos ye..
ada kawan2 yg keje kat UITM tu..tahu x pasal tukar kos ni?
ape pun sekalung tahniah, moga terus berusaha untuk masa depan.

p/s: kalau dapat UITM Puncak Alam lagi best, dekat ngan rumah...hehehe


Cik Nur with aleesya n ayah cik



3 cOretaN saYang kawan2:

Benjy berkata...Reply To This Comment

Kejuruteraan apa tu ? kejuruteraan awam ke ? atau lain ? biasalah zaman moden ni banyak sangat guna nama Kejuruteraan, cam ... kejuruteraan komputer, kejuruteraan aerospace dan macam2 lagi pelik bunyinya ...

Semoga Nur Hasnira berjaya dalam bidang yang diceburi ... kalau dah berjaya nanti boleh belanja kakaknya makan sate kajang .... hehehe

p/s: Fiza masih mendahului 'My Click-Click Contest' setakat ni ... teruskan click-click yerrr ... terima kasih.

Nini D.. berkata...Reply To This Comment

email dh dpt :)

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

boleh... tapi kena betol2 confirm nk tukar la sbb besanyer kena hold satu sem :)
dtg nak wish u happy mother's day :)