CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Isnin, 9 Mei 2011

Mother's Day Celebration 2011

Happy mothers day to me, mama zara & mama rona!!!
Moga kita akan terus berusaha utk menjadi ibu yg terbaik untuk anak2 kita semua.

Jutaan terima kasih untuk suamiku tersayang, Papa Udin dan Abah untuk Kek yang sedap itu.
Sesungguhnya ingatan dan ucapan dari u'alls untuk kami adalah hadiah terbaik yang amat kami hargai.
Doa kan kami untuk jadi super moms..super wifey n the best for aleesya, damia & ammar & our future children nanti...Insyaallah...we Love U!!

Just a small gathering & makan2 kek, after that kami menuju ke Pusat Akuatik Shah Alam untuk mengurangkan radar kepanasan yg sangat membahang pada hari ahad tu. Sampai je kat akuatik tu..Masyaallah punye la ramai org..pool utk kanak2 plak tutup for renovation, tapi dh sampai kat sana so..masuk je la, mandi kt kolam dewasa bersama anak2 sume..really happy & enjoy.
Malam, dinner kat Ani Sup Utara Seksyen 9, tahap kelaparan selepas berenang adalah sgt memberangsangkan sampai sume pun x mo amik pict..hahaha..makan2 9.30pm balik umah.
kepenatan teramat..tapi enjoy!!


a cake was sponsored by kaum bapa


Mama Rona, Mummy & Mama Zara

Abah Din, Papa Udin & Papa


Damia's family


Chit chat aleesya with abah & papa udin


okey..time to sleep..penat giler..
Enjoy a wonderfull day!!


1 cOretaN saYang kawan2:

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

comei nunggeng g2... :)