CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Rabu, 18 Mei 2011

Kemenenagan setelah balik bercuti..

        Assalamualaikum dan selamat pagi semua..camana ngan cuti2 sempena hari wesak semalam enjoy tak??
Hmmm mummy baru balik cuti2 Malaysia..hehe unplanned holiday..later on t mummy wat en3 jenjalan tu ye.
Hepi sgt hari ni..dah 3 hari x BW..dah rindu kt belog ni, tetiba dapat 1 comments dr eB mengatakan result utk My Memory with Little Finger akan kuar..so laju2 mummy click cari en3 pengumuman itu..dan Alhamdulillah dapat 1st Prize....TQ eB...sememangnya entry yg mummy tulis tu adalah kenangan yang kekal terpahat kat hati mummy hingga ke saat ini. hmmm ada hadiah saguhati gak tau so jom klik kat Sini untuk tengok result penuh nya...

ini lah gambaran hadiah yg eB bagi...

 
TQ lagi ye eB.

4 cOretaN saYang kawan2:

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

tq kembali... mmg g2 la hadiahnyer... ;p
tahniah yer :)
biler bacer n3 tuh, eB tringat kat arwah eB sendiri ;p

amiey lee berkata...Reply To This Comment

hee suka2 hadiah tu...huhu

tahniah ye

Haryati Molly @ Tunung berkata...Reply To This Comment

Congrats friend..

aLeesYa's Mummy berkata...Reply To This Comment

eB: dah ditakdirkan camtu kita redha dgn ketentuannya.

amiey: cantikkan

Haryati: TQ