CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Selasa, 22 Mac 2011

yeah..nampaknya aleesya's mummy yang bertuah kali ni..

Mood x berapa baik hari ni kerana sakit kepala yg melanda dr mlm td..tambahan pula hujan dr mlm td x berhenti2 menyebabkan sakit kepala ni x berkurangan...tapi....
 tetiba after lunch td mummy jln2 kat blog utk tgok komen2 dr kengkawan..& mummy nampak kat dashboard tuh "Keputusan 3 Days Lucky Draw, Meh Tengok Siapa Yang Kena..." 
terus teringat owhh...tuan punye blog Dunia Mayaku, Cik Puan Mayana ni ada buat Lucky Draw

3 Days Lucky Draw, Siapa Nak FM Dari Sabah???"

alhamdulillah...ada rezeki untuk aleesya. sebenarnya ini la kali pertama mummy bertuah utk lucky draw..sblm ni x penah dapat pon..hmmm harap2 ini adalah pembuka tirai sbg tahun yg bertuah utk kita sume..so kepada blogger lain yg rasanya ada join lucky draw neh sila semak seandainya anda juga antara yang terkena tuah kali ni di blog DuniaMayaku.

A million TQ to Dunia Mayaku.

P/s: nanti kalu FM tu dh sampai mummy akan update lg ye..tetiba mood dh bertukar "Happy".
lalalalalala

2 cOretaN saYang kawan2:

my name is Yana berkata...Reply To This Comment

thanks buat linkback ini yer,saya dah memollow puan pun..keep in touch okay...

Benjy berkata...Reply To This Comment

Wah ... apa nama tu ? lucky draw ? apa benda tu biskut ke apa ? harap2 boleh dimakan... mesti sedap rasanya kan kekekeke... hanya bergurau je ... kalau sakit kepala pi jumpa bomoh kat kuala selangor pasti mujaran ubat bomoh hujan itu ... cuba jangan tak cuba ye ...