CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Jumaat, 25 Mac 2011

Posto..posto...

Salam Jumaat semua...

posto...posto...hehehehe, tetiba front office girl datang kat workstation mummy..cakap ada surat, xtahu le ape bendanya..berat nih..hahaha..dah dapat teka mesti dari Dunia mayaku, tengkiu..tengkiu to Mayana.
Mummy dah dapat FM dari Sabah itu..comel..ada orang utan gitu..really appreciate & mummy akan letakkan kat Fridge ptg nanti..bertambah lagi koleksi FM mummy.
nak tahu FM mana satu mummy dapat???? jeng..jeng..jeng..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


comel kan


terima kasih skali lagi kat Mayana ye...

3 cOretaN saYang kawan2:

my name is Yana berkata...Reply To This Comment

syame2... :) nanti if yana buat ape2 joint lagi tau...

Benjy berkata...Reply To This Comment

Wahhh ! ... korang ada 'kontes' tak bagi tahu yeeer ... lain kali 'HEBOHKANLAH' satu kampung 'KONTES' korangggg ... aku pun nak tray juga masuk ... (bercita-cita menang hadiah ke-3 kerana hadiah 1 dan 2 dah pernah menang 8,9 tahun yang lepas ...)

amiey lee berkata...Reply To This Comment

hi mummy aleesya..nnti send alamat n nama ye sbb ada kad comel and tanda persahabatan kta nak bg pada suma yang join teka tekuk kita tu.....