CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Jumaat, 16 Disember 2011

KFC oh KFC

Salam Jumaat semua
Masih dalam mood kesibukan terlampau
Budget plan kena buat semula, renewal license company pon x settle lagi
huhuhu
tapi ada sesuatu yg mengeletek hati mummy
so nak share jugak ngan korang semua.

Mummy ada nampak kat beberapa blog kengkawan mummy pasal Free Double Zinger Burger with any purchase at KFC..valid sampai 15.01.2012
wah..dengan seronoknya mummy print & edar kat opis nih
(mmg mummy tukang print kalo bab2 voucher free ni, McD dulu pun sama gak)
TAPI
x sampai 5 jam KFC announce FREE tuh
tetiba dia announce

Dear KFC Fans,
Due to the overwhelming response on the FREE Double Zinger Burger Combo online voucher, we would like to inform that the allocated stocks for this online promotion is FINISHED! We REGRET for any inconvenience caused and we THANK YOU for all your support. Please look out for more amazing deals from us very soon!:)
so...
semua orang start marah & maki2 KFC
semua nak boikot KFC
semua merasa TERTIPU & ditipu oleh KFC
gara2 sebijik burger

kerana tak tahan ngan tohmahan Rakyat Malaysia
KFC kuarkan plak statement berikut kat FB nya
dengan harapan semua Rakyat Malaysia akan Cool Down
  • To all our dearest KFC Malaysia fans,
    We sincerely apologize over the experience that this incident has caused. We are continuing to listen to your feedback. We THANK YOU again for your support and your patience with us.
    Regards,
    KFC Malaysia – Kentucky Fried Chicken
    Tapi itu lah dah lumrah manusia kan..bila sesorang dh Janji tuh kenalah tunaikan SEBAB
  • Kesian kat mereka2 yg dh Print Voucher tu (habis ink mereka..tu semua duit tu)
  • Mereka2 yg bawak 1 Family tapi bila sampai kat KFC, voucher x leh pakai pulak (malu punya pasal terpaksa la bayar, xkan nk cancel makan pulak kan)
  • Mereka dah redah hujan/panas, bayar tol, minyak keta lagi nak menuju ke KFC tapi x berbaloi la pulak (dah ler dah tengah bulan ni, ingat nk jimat tp dah lebihhh pulak
Kesimpulannya, Mummy rasa kalo mana2 syarikat yang nak buat FREE voucher dan sebagainya sila lah fikirkan pro & kontra nya sblm buat. jgn bila dah buat tetiba nk tarik balik la, nak cancel la, tak ke kesian mereka2 yang TERKENA itu.

p/s : boleh jadi lawak of the year la KFC ni

1 cOretaN saYang kawan2:

Mama Likha berkata...Reply To This Comment

haaa ye ke? mcmne leh silap tu kan???memalukan pun yerrr... tp rasanya tkde org boleh boikot kfc lelama kot, hehehe sbb smua hantu kfc tul tak tul tak:)