CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Rabu, 8 Jun 2011

List of aleesya's mummy 1st GA - Batch 2

Salam Rabu semua..
Hari mummy mencuri sikit masa utk buat 2nd list utk blogger2 yg telah menyertai GA mummy ni.
Then, on 13th June nanti baru mummy buat final list utk sume yg menyertai GA ini ye.
Harap korang sume jgn kecik hati ye atas kelewatan mummy me"review" penyertaan korang tu, nak wat camana kebelakangan ni mummy bz sesangat, semenjak colleague mummy sorang ni MC panjang, mummy dengan rela hatinya kena amik alih sume tugas beliau....aku pasrah!!

okey jom terjah 2nd listing utk aleesya's mummy 1st GA

22- baby
27-  QUEENPINK
30- nureen
32- Huda
34- Suria
35- aanie
36- ita
39- juelee
49- anin

Sila semak nama masing2...kalu ada yang tertinggal pls inform mummy kat sini ye.
sebelum ni mummy dh kuarkan 1st list, sapa yg blom semak nama boleh semak kat SINI
sila tunggu final list nanti ye..itu pun kalu ada yg sudi join lagi..hehehe jgn lupa tarikh tutup pada 10 Jun 2011.

TQ

2 cOretaN saYang kawan2:

baby berkata...Reply To This Comment

oh ok..joiin contest yg bb dh tag tuh yer..hehe....mudah je..sakit2 pun...leh...hahaa..kejam tul...
btw...,tq..nme dh ade,,engat takde..erm..no22...ramai ye yg j0ooiinn..
huh..mummy jge diri..aleesya sehaatt tk tuh....huhu..~pluk cium tuk dy yerr

aanie berkata...Reply To This Comment

nama dah masuk list..no 35..thanx...