CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Isnin, 6 Jun 2011

List of aleesya's mummy 1st GA - Batch 1

Hari ni dh genap seminggu aleesya's mummy 1st GA berlangsung kan.
Alhamdulillah ada yg Join...spt mummy janjikan oleh kerana dah melebihi 15 penyertaan, maknanya GA ini akan diteruskan hingga 10 June @ 11.59pm ye.

ada yang mummy dah review dan ada yg belum, maklum lah awal bulan cam ni mmg mummy busy menggila ngan keje opis..ape pun jgn risau ye, sume penyertaan akan di review.
Bila dipikirkan bagus gak mummy mintak pandangan @ comment mengenai blog mummy ni cozv banyak kritikan membina yg boleh mummy ketengahkan..apa pun tempoh GA masih panjang, harap ada yg sudi luangkan masa utk mereview dan bg pandangan@comment kat belog ini sehingga tarikh tutup ye.

Jon tengok list peserta GA mummy setakat hr ni:-
1- Cute MuM
2-  zaikulim
3-  eB ezrin
4- Nana
13- Nida
14- Ziyta
17- Jieda
18- Mama Syima
19- meoww cat
20- amiey lee

yang lain mummy akan update kemudian ye..
kesibukan sket..




6 cOretaN saYang kawan2:

Rahmad berkata...Reply To This Comment

macam nak join..
tp xda link ker untuk ga ni..

etiey.com© berkata...Reply To This Comment

nanti aku join.. tp aku nak hadih jugakk tak kira terpilih ke tak! hahahahahhahaha...boleh?

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

ader no 3 tq ;p

baby berkata...Reply To This Comment

soorry..,nape name nona x der?lmbt lg erk?..erm..bg jelaa baliik okie..hehe
id follower: baby
fb: nona qiyah

http://nonasani.blogspot.com/2011/06/aleesyas-mummy-1st-giveaway.html

baby berkata...Reply To This Comment

cik fieza..aleeya's mummy...
sy tag akak laa kt GA....
j0iin jum...tq..!

http://fiezayie.blogspot.com/2011/06/hari-ni-genap-seminggu-mummy-1st-ga.html

::CIK LYNN:: berkata...Reply To This Comment

cik lynn ada...thnks..=)