CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Rabu, 25 Mei 2011

TQ sume..hadiah dh sampai

Salam semua..
Nak update gift yang dah diterima untuk Giveaway & contest yg mummy join.

FM dari Cik Nini D untuk satu contest yg terpaksa dibatalkan atas sebab2 peribadinya
ape pun nk ucap terima kasih coz sudi gak bg hadiah FM ni ye


FM dari Cik Zai Penang untuk Cik Zai Penang Giveaway
Tq ye cik Zai


ini telah menjadikan fridge mummy cantik ngan koleksi2 FM..


sedang tunggu beberapa lagi hadiah dr penganjur..
Sabar Ku Menanti...dengan senyuman.

6 cOretaN saYang kawan2:

amiey lee berkata...Reply To This Comment

sukanya dpt hadiah kan

aLeesYa's Mummy berkata...Reply To This Comment

itu la..suka wpon mcm mana bentuk/jenis hadiah pun.. tp bila org bg sbg hadiah kita ttp apreciate...

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

wahhh sgt cantek, tahniah yer :)

Benjy berkata...Reply To This Comment

wah...wah...wah... biar betul ni ... hebatnya ... ingatkan dapat hadiah satu je ... rupanya tengah tunggu lagi beberapa hadiah dari penganjur rupanya .... ganas-ganas ....

p/s: agaknya kontes b3njy tu boleh menang ke ? ... :)

aLeesYa's Mummy berkata...Reply To This Comment

Benjy..hrp2 boleh menang la kan..

Benjy berkata...Reply To This Comment

Rasanya yer kot ... hehehe