CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Sabtu, 2 April 2011

Giveaway Oleh - Oleh Dari Bandung! Siapa nak?!

 
Seronok kan dapat jalan2...lagi2 ke Kota Bandung. dah lama teringin tapi x de rezeki lagi nak ke sana.
So, nak ambil kesempatan ni la cuba nasib...kalau bertuah dapat oleh2 dr Bandung, walaupon x dapat pergi sana, dapat oleh2 pon kira OK la kan...
Okey, pada sesiapa yg nk juga oleh2 dr Bandung ni sila Klik banner kawah gunung berapi tu untuk join ye.
(betul ke kawah gunung berapi tu??? hahahaha pandai2 jerrrk)
 
Tagg
 
 

2 cOretaN saYang kawan2:

amiey lee berkata...Reply To This Comment

heee kan tag tq dear

Mama Likha berkata...Reply To This Comment

tq mummy aleesya sudi join, hope anda bertuah yer..


hehe. btul lah tu kawah, snapped from camera zte, cuma ztee edit skitlah untuk buat banner GA ni..


http://mynameisztee.blogspot.com/2011/03/day-2-kota-bandung.html


oneday, mummy kena pegi jgk tau... :) best!