CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Selasa, 12 April 2011

2nd Batch - GiveAway! from Hammieheartshoppe



Tadi BW kat blog cik amieyLee & ternampak satu gambar kain pasang, owhhh ada Giveaway baru dari

hammieheartshoppe .

Skang dah bulan April, lagi 2-3 bulan dah nak pose, pastu raya...owwhhhh sudah dekat la...mesti kena buat persiapan dah. Persiapan Awal tu Penting kerana tahun ni Aleesya akan berumur 1 tahun 1 bulan pd hari raya, so musti dah boleh pakai baju kurung kan...so nak tempah kena dari awal kan... biasanya 1 bulan nk raya tailor sume dh x mau amik tempahan.
So kena cepat2 x boleh buang masa lagi..kena pikir colour tema raya 2011, kena survey kain cantik2 utk raya..dan dah jumpa satu tempat yg boleh survey...kat SINI le...okey tuan punye heart shoppe, kena cepat2 update stok kain baru utk raya ye...
BTW, mummy pon nak join gak Giveaway yg dianjurkan oleh Hammieheartshoppe nih..

My Favourite Colour...is RED & PURPLE

Tapi untuk raya tahun ni mummy terpikirkan Yellow  or  BLUE

p/s : kengkawan sume dh pikir warna tema raya ke????

2 cOretaN saYang kawan2:

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

gd luck yer :)

aLeesYa's Mummy berkata...Reply To This Comment

Tq eB..jgn lupa join sama ye..