CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Isnin, 7 Mac 2011

Eera & Zack Wedding @ Slim River

05.03.2011 pagi2 lagi sudah bangun, masak bubur aleesya & kemaskan beg aleesya utk g kenduri my officemate ni. Lepas tuh mummy bangunkan aleesya bagi mkn breakfast dulu then mandikan & siapkan dia (awal gler..kul 8.30am aleesya dah siap..p semangat tolll la) lepas tu iron baju mummy & papa then mandi. sambil tuh kejut papa tapi papa buat derkkk sampai aleesya pon dah ngantuk & tertido..finally kol 9.30am br papa bangun & mandi. kol 10.00am baru gerak dr rumah ke my office at KD..dah janji nk jumpa sume kat sini..hehehe i'm the last person yg sampai...p. sampai opis cbuk nk pictha2 aleesya ngan ank my colleauge nih..si Mikhail yg encemmmm...


mikha : Hi..nama saya mikhail, bleh kawan x?
aleesya : hi..sbb abg encem..bleh la kawan

mikha : awk... mai la dok dkt sket
aleesya : ehh..ape tarik2 org neh

aleesya : x mo la kawan ngan abg nih...
mikha : ala...org gurau je la...

p/s : antara dialog mereka dlm bahasa yg hanya mereka je paham..hahahaa

dah..titik pasal budak comel berdua neh..sambung blik story wedd Eera..around 12.30 kami selamat sampai ke Felda Trolak Selatan, Slim River...dah tengahari paham2 je la, perut dh menjerit2 mintak di isi, almaklum le x breakfast pg kan..sampai je mak pengantin ckp pengantin blom balik dr masjid, akad nikah. So we all sume belasah je makan duluuuu heh x tahan den bau ayam golek menusuk hingga ke jantung..hahaha peribahasa melampau tuh..abaikan.
lauk2 sume sgt sedapsedap....yum..yummy.


ayam panggang panas2..sgt best..
lepas dah makanmakan baru pengantin sampai..OMG sungguh cantik ini pengantin, i like the make up style, nampak sgt ceria & different (eera ni kalu dtg opis x penah nk makeup). so kami pon berpictha2 le dgn pengantin & selepas itu kami terus balik KL..Congratulation to eeRa & Zack, moga bahagia hingga akhir hayat...aminn.
pictha of the bride & friends..
|
|
|
|
|
|
|
v
 
pengantin...


tengah tunggu nk jumpa pengantin neh

katil pengantin yg romantik pon diterjahhh..

we all from Cova

my gurl pon nak interframe

bapak2 yg mangasuh anak dikala kaum ibu sibuk bergambar

mikha........& ayah...


3 cOretaN saYang kawan2:

mamaaedrean berkata...Reply To This Comment

meriahnyer... best3...
lamer dh x dpt sirap kenduri nih... rindu plk ;p

MIZZ SUE berkata...Reply To This Comment

akak yang baju merah kat broga tu su baru kenal masa kat pokok tu..saje tgkap gamabr diorang sekelurga..kawan akak ke

MIZZ SUE berkata...Reply To This Comment

boleh je..nnti kirim salam kat cousin tu tau..dgn 2 org anak dia yg comel tu