CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Rabu, 27 Oktober 2010

a Day without PaPa

Setelah 2 tahun melayari kehidupan berumahtangga. pelbagai kisah suka duka kehidupan dilalui bersama. bila tiba2 berada berdua je ngan anak kat umah terasa lain..macam x complete, rupanya beginilah perasaan yang akan dilalui bila berjauhan antara satu sama lain. al-kisahnya, hubbyku kena balik kg menguruskan hal ehwal keluarganya semalam, so aku tinggal berdua ngan aleesya je. first time ditinggalkan cam buat aku jadi macam sunyi sgt kt umah, ye lah biasanya balik keje je terus sibuk nk masak, mandi, kemas umah skit2...n en.hubby yg jd bb sitter...tp semalam aku x buat ape pon, mandi pas tu terus lepak2 ngan aleesya, then dia tido aku pon tido...BUSAN!!!nasib baik le kije hubby ku x payah out station kalau x huhuhu haru jugak lerrr..(puan etiey erywan camane le mu bleh laluinya). Esok pagi baru en.hubby balik, ohhhh malam ni aku n aleesya akan melalui satu malam yg membusankan lagi...oOoOoO mIsssss u Papa cepat balik.....


Love u Papa


2 cOretaN saYang kawan2:

...etiey erywan♥ berkata...Reply To This Comment

haha... link ai ada! my ma n abah datang. incase sis in law aku sntiasa ada. xpernah kami ditinggalkan berdua di rumah pd mlm nya... huhu... tuntutan kerja terpaksa n yg pasti stiap kali out station alhamdulillh rezeki.

...etiey erywan♥ berkata...Reply To This Comment

ohw... aku tak kisah hubby out station pun sbb in law aku on call. bila2 masa dia ready to coming! hehhe... tak pernah lagi ditinggalkan kami berdua... btw alhamdulilah out staion.. rezeki anak.