CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Selasa, 21 Februari 2012

Rindu nk berblogging tapi kerja..kerja..kerja..

Salam rindu untuk kawan2 blogger sume..
rindu sgt nk komen kat blog kwn2 n ber entry pasal mcm2 story
tapi
kerja..kerja..kerja..terlalu bnyak. mmg overload dah..x tahu nk ckp camane
sume gara2 perubahan struktur pentadbiran syarikat.
Bos ckp kita akn ada new division with new people
so..kami yg berada di old division just accept it..walaupun x berapa suka
dlm meeting big boss ckp, setiap division just maintain ngan kerja masing2..xkn campur2.
TAPI...slps tu mummy dpt tau dr bos baru new division, Mummy akan control everything yg melibatkan paperwork kat new division.
mmg mummy terus tarik muka depan bos...kerja skarang dh cukup banyak then tambah lagi???
kita hanya manusia..ada had n limitnya kalu kerja pun
tapi bos lama ckp, buat masa ni u follow je dulu..cam nk nangis pun ada.
Mummy sorang2 kena wat HRA utk overall punya keje n Operations job utk new division
hari sabtu pun mummy dtg keje..kontraktor nk renovate opis baru, nk kena full filled office equipment utk opis baru, nak interview staff baru...nk cari quotation utk few things..mmg nk nangis.
ape pun mummy dh bgtau kt bos, mummy perlukan clerk..kalu x bnyak keje akn tertangguh.
Harap2 dpt le dlm masa terdekat.
"Ya Allah kau berikanlah petunjuk dan hidayahmu kepadaku, kuatkan iman dan sihatkan tubuh badanku untuk aku terus gagah meneruskan kehidupan mencari keredhaan dan keberkatan dariMu" Amin.

p/s : sekadar luahan perasaan. ape pun cuti Thaipusam hr tu mummy smpat curi masa bercuti ngan family.
release sket tension...nk share the pictha...tp kalu korang menci nk nengok pictha banyak2 sila jgn tengok ok..hehehe ...love this moment of holidays.


The rest house that we stay..sngat cantik ok.
Gambar ni mummy snap dr menara membaca setinggi 2 tingkat.

The lake house yg sgt cantik, mcm istana rumah dia tau.

baru je sampai, kami terus buka bekalan yg dibawa n makan..hehehe


preparation 4 bbq -my hubby with BIL


my hubby (green shirt) n BIL..dulu2 nenek penah tertukar mereka sbb just look a like..
hehehe betul ke?
 
sedap...6 ekor ayam. 4 ekor adalah give dr resort owner..
my dearest cousin..TQ Kak Nora

hehehe chef lelaki hari tu..pompuan sume duk bersuka ria je

my aleesya yg exctited with this place
 
sand castle yg dilanda ombak

cik RaRa





org main tenis dia sibuk nk main jugak

mandi kolam slps penat bermain ombak


akhir skali muka owner blog yg stress ngan keje

 P/S : Rest House ni milik my cousin, hanya utk family sahaja. Complete dengan dapur memasak, 3 bilik tidur, Pit BBQ, Tennis Court, Menara Membaca dan Gym (dlm proses). Located at Pantai Cahaya Bulan (PCB) Kota Bharu. this is one of my dream, to have a nice rest house near the beach..Insyaallah.

1 cOretaN saYang kawan2:

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

kami pn rindu aleesya... tc tau. hugs :)