CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Khamis, 1 Disember 2011

tOdaY is mY bIrThdAy but....


huhuhu entry yang tersadai x smpat di post
 actually my Birthday was on 29.11.2011
tapi  kenapa x smpat nk celebrate?

1. keta rosak tiba2...
(x dapat nk pergi mana2 pun...sedey...sbb baru jer servis masa balik kg hujung bulan October tu, tp mengikut kata my regular mekanik tuh ada 1 klip hos yg seolah2 sengaja dilonggarkan..menyebabkan ianya tercabut n effect kt tmpat lain so dia suh mummy g antar keta kat bengkel tu semula..MASALAHNYA bengkel tu kat Kelantan, sbb antar servis masa duk kg...camana???melayang $$$$$$...)

2. aleesya demam + selsema + batuk + gusi bengkak sbb  geraham baru nak kuar.
(sian anak mummy langsung x mau tidur, mkn & minum susu pun x mau...semalam keadaan dia agak kritikal sampaikan kena nebulizer 2x...pukul 10am dh nebu...pukul 10pm kena wat lg skali sbb breathing dia teruk cam orang kena asma dah...sian sgt2...sampai mummy berdoa "Ya Allah jgnlah di uji anakku sedemikian rupa, sesungguhnya dia terlalu lemah untuk menanggung semua dugaan mu itu...." mmg mummy pun rasa down sgt bila tengok dia demam ke tahap itu. Hari ni Alhamdulillah dh nmpak ok..breathing pn smooth jer..cepat baik ye sayang)

Tapi...sangat terharu ngan my hubby, mengejutkan mummy ditengah mlm utk jd org pertama yg wish besday kat mummy..hehehe tengkiu papa.
Hadiah????
hmmmm hadiah kali ni agak special sbb ianya adalah "CASH" money..hehehe papa ckp bg cash senang mummy nk beli ape pun..so memandangkan sekarang "YES" mummy ingat nk beli kasut + handbag + beberapa baju "jalan2" tapi.... terpikir2 plak baik beli sume tu kat BANDUNG..sbb dgr2 awal bulan dpn company trip akan ke sana..hehehe xpelah SIMPAN kat ASB dulu lah...

okey..sorry kat semua kawan2 blogger sbb dh lama x ber entry.
busy............memanjang jer.
dahhhhhhhhhhhhhhh

p/s : ingat nk g dating ber2 je ngan papa this weekend..huhuhu hrp2 menjadi ler plan itu.


3 cOretaN saYang kawan2:

ajumohit berkata...Reply To This Comment

ini details on de' chiengmai tu ye

No. 34 Kampung Sentosa Batu 13
Sungai Buloh, Selangor 47000
Malaysia
tel: +60 603-61563225

saya tak reti nk citer map sebab hubby yg bawak, waktu mlm lak tu, tak nmpk kiri kanan ada landmark apa hehehe...

emm btw happy belated besday ye

amiey lee berkata...Reply To This Comment

apapun happy belated besday.... heee
take care ye

Mama Likha berkata...Reply To This Comment

hppy belated bday mummy allesya.... oklah tu dpt cash tu hehehe.. smeoga berbahagia selalu hendaknya... amin