CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Selasa, 1 November 2011

Rindu nak ber blog spt dulu..TAPI...

Salam Aidiladha buat semua kawan2 blogger
terasa cepat masa berlalu cam baru jer raya pose kan..
Minggu depan dh raya Haji pun
kawan2 balik kg x?
Mummy beraya kat P.Alam jer..x balik kg dah..
sebab kat Klate musim hujan + minggu lps dh balik kg masa Deepavali
Bkn ape..takut tersangkut dlm Banjir kalu balik raya Haji t..
hahaha ALASAN...padahal x dpt cuti!

Rindu sgt nak berblogging & BW kat "rumah" kwn2..
TAPI...
Masalah kt tempat kerja sangat banyak
TAPI...
Semalam dh berjaya settle kan masalah itu
"Kepala Hantu" yg buat masalah itu dh pun berjaya di halau
Lega dan bersyukur kepada Allah SWT
sepanjang 3 bulan dia kerja kat tempat keje mummy banyak problem yg dia bawak
spanjang time tu jugak lah masa utk mummy nk BW pun terhad sbb terlalu bnyak masalah dan bebanan kerja yang perlu ditanggung
kini dah mampu tersenyum....
HaHaHaHa
bossssssss....nak mintak BONUS tambahan boleh????

okey..
Insyaallah lps ni akan luang masa utk berblog
banyak story mory yg tertangguh

bye..


buah hati penyeri hidup Mummy & papa


1 cOretaN saYang kawan2:

ijA berkata...Reply To This Comment

adesss, ..sama lah kita pun busy study..busylah sangat..asg..test.ehhe..cuti smeinggu jadi 4 hari je..asalkan cuti..