CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Isnin, 12 September 2011

Aidilfitri 2011

Aidilfitri 2011 ni x bnyak gambar kenangan coz kamera mummy rosak.
semua gambar yg ada pun taken by Henpon jer..
yg mana taken by sedara mara kamera kena tgu next time jumpa br bleh amik.
sedey kan..
xpe la yg pentingnya, raya tahun ni kami ber gumbira sekuarga n ngan sedara mara sume
malam raya tu lepas takbir raya..kami sebok duk main mercun
hehehe TQ to Ayah Mat aleesya yg spondor mercun + bunga api ye
next year sila lah sponsor lagi


mummy... icha nak pop pop jer....


pop dah abesss main bunga api la


serius nya main...
1st day raya kat umah Tok Ma aleesya & melawat sume sedara mara belah tok ma & arwah Tok Bah. Ptg Raya, 1st time bawak aleesya g menziarahi kubur arwah Tok Bah , sayu rasa hati..genap setahun pemergian arwah..raya pun terasa kekurangan nya..
tema baju raya kami utk aidilfitri 2011
 
kat umah aunty Gee yg ngan peknen 5 bln

2nd day raya, ptg kami dh bertolak ke rumah nenek aleesya pulak (rumah MIL)
Kat Kelantan ni bila raya jer..1 masalah besarnya ialah "Jammed"
Dari umah mummy kat Rantau Panjang ke umah my hubby Kuala Krai yg sepatutnya 45 minit jer perjalanan, tapi bila musim raya kami terpaksa meredah hampir 3 jam baru sampai..dah le ujan lebat selebat lebatnya.
sampai sana, dh le nk kena naik feri lagi..finally kami sume basah terkena tempias hujan
seb baik x demam si budak tembam tuh..

sume adik beradik hubby pakat berkumpul at 2day raya
so..mmg full house lerrr
meriah giler...tambahan lg kami ada family baru yg selamat dilahirkan 2 hari sblm raya
a baby boy yg sgt kecik beratnya cuma 2.35kg (huhuhu kesian dia tpaksa duk spital sbb kuningnya tinggi sgt)
aleesya yg paling enjoy, coz sume sebok nak main ngan dia..cian Haikal, sepupu dia yg sebaya xde yg melayan...kerana sepupu aleesya ni jenis sukakan budak pompuan jer..budak laki bo.. layan...adessss.
pictha???
nanti next entry ye...

bye

1 cOretaN saYang kawan2:

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

nk join :)
baru tringat ader bli mercon tp sorok dlm almari :)