CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Khamis, 25 Ogos 2011

Contest Wonderwoman mommy & baby



klik banner utk Join



Setelah di godek2 PC, mummy amik gambar ni...sebab mummy rasa nampak cam seiras ngan princess mummy..hehehe ye lah sume org asyik cakap aleesya sama muka cam papa...jelesss tau!
Okey nak story about us..
Aleesya atau panggilan manjanya Icha, dh pun berumur 1 tahun 1 bulan..kejap je rasa masa berlalu, setahun jugak arwah abah dah pergi meninggalkan kami..
Icha... sgt periang, suka senyum...menari, tengok citer upin & ipin, sgt suka mkn.
Skang dh mula pandai bercakap sket2, dh pandai mintak itu ini.
Mummy rasa sangat senang nak membesarkan dia..Icha x bnyak karenah, x banyak nangis!
Mummy plak...a working mummy, 8am -6.30pm Icha akan duk umah pengasuh, 5 days a week. So, weekend jer baru ada masa sepenuhnya utk Icha.
Tapi..walau sesibuk manapun kerja, setiap hari mummy akn pastikan ada walau sedikitpun masa berkualiti utk Icha..masa utk dinner sama2..main kejar2..& tengok TV sampai dia tertido.
Coz..biasnya kol 9.30pm Icha dh tido..
Pssttt..kdg2 kalu mummy kena outstation yg perlu overnight, mummy akan bawak Icha sekali hehehe, Becoz I can't live a day without her...memikirkan trip utk ke Jepun next month, hati dh merintih krn terpaksa berpisah seminggu lamanya...1st time nak separate lama2 ngan Icha!
hmmmm itu je lah sedikit sebanyak about us..


3 cOretaN saYang kawan2:

CIK JATT berkata...Reply To This Comment

good luck to u. ada jugak iras2. mata ikut mata u ku, bulat:)

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

gd luck yer :)


SeLaMaT HaRi RaYa
MaaF ZaHiR BaTiN

ZIANA ♥ FARREL♥ FAREZKY berkata...Reply To This Comment

salam mummy,

rasa2nya mummy dah bagi link b4 ni sbb i dah save picture u...
tp xpe..i save again..
good luck!! :D