CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Khamis, 28 Julai 2011

Voucher RM200 dah sampai...nk Shopping lah!

Pagi tadi masuk opis tengok dlm tray ada envelope pos Ekspres.
yeah..dah boleh agak dah...
x sabar terus buka tengok dalam tuh ada ..............


 voucher ni bernilai RM200 semuanya..tapi mummy beli ngan harga RM150 sahaja
mmg berbaloi2 tau...tapi voucher ni boleh pakai utk beli susu Anmum, Anlene & Fernleaf jer.
My little angel tuh mmg minum Anmum so...dngn Voucher ni mummy boleh beli 4 kotak susu utk aleesya.
(4 kotak tuh x cukup pon utk sebulan..huhuhu kena tmbah lg 1 kotak ngan duit sdiri)
korang berminat ke...kalu berminat jugak terjah je kat blog Cute Mum. dengar2 nya ada lg 15 keping voucher utk di jual...
 Si aleesya skang ni mmg bnyak minum susu dan kurang makan kerana asyik nak main jer
iye lah dia "baru dapat kaki"..asyik nk jalan..lari kesana sini..
xpe lah janji kamu sihat deq oooiii..





3 cOretaN saYang kawan2:

Huda berkata...Reply To This Comment

wah..leh beli susu bnyk2 ni kan :)

Cute MuM berkata...Reply To This Comment

rm200 tue cuma cukup untuk 4 kotak jer eh... memang kena budjet besarkan.. dania pon dah kuat minum susu sebab tak makan..

aLeesYa's Mummy berkata...Reply To This Comment

aah..cute mum dapat 4 kotak jer nih..hehehe