CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

U klik ME I klik U

Khamis, 21 April 2011

baru balik dr spital...adeh..

Adeh..penat baru balik dr spital PPUM...dr pg kat sana skang br balik opis.
Pagi tadi OTW dtg keje, my colleague call inform that member opisku yg duk Mahkota Cheras xcident kt Faderal Highway (nearby midvalley). So sampai opis terus call company insurance & prepare to get GL letter fm insurance company. Pastu terus menuju ke lokasi xciddent utk melihat keadaan member tuh..tapi dia plak call  suruh straighaway ke PPUM. owhhh still boleh pegang henpon..maksudnya x teruk le kot...
Sampai je PPUM terus g kt emergency tuh tengok keadaan dia..sib baik sume OK le cuma jari tgn kanannya cam terkehel sket..tapi kalu tgok x-tray cam patah jer..terkulai! So..dapat rasakan dia xkan admitted...jadi mesti tunggu sampai settle le..iye la xkan nk tinggal sorang2 je kot..abis dia nk balik umah camana plak kan..dah le motor dah rosak..hehehehe.

Apepon sume dh settle..dah selamat hantar dia balik umah jugak...baru berjaya menarik nafas lega.
To Benjy get well soon ye...have a good rest sepanjang 8 hari MC tuh.

4 cOretaN saYang kawan2:

Benjy berkata...Reply To This Comment

Tima kasih kerana bagi intro ceta b3njy merempit terbaik sehingga dapat hadiah daripada PPUM bercuti 8 hari 7 malam di rumah sendiri .. nanti b3njy akan buat entri penuh cerita aksiden tu ...Tq.

p/s: wah dah start Click-Click nampak ...tq.

Benjy berkata...Reply To This Comment

Tima kasih kerana bagi intro ceta b3njy merempit terbaik sehingga dapat hadiah daripada PPUM bercuti 8 hari 7 malam di rumah sendiri .. nanti b3njy akan buat entri penuh cerita aksiden tu ...Tq.

p/s: wah dah start Click-Click nampak ...tq.

eB ezrin berkata...Reply To This Comment

la ye ker?
get well soon kawan u tuh...
eh dekat sgt ppum tuh ngan eB nih... naper x singgah ?;p

aLeesYa's Mummy berkata...Reply To This Comment

Benjy..tangan berbalut pon boleh comment belog lagi..wahhh hebat tu

eB: sunnguh x tau eB nearby PPUM jer..kalu tahu musti dh singgah..mengantuk tau kat spital tuh..